115-jarig Morres ontvangt Vedis

Algemeen 16-04
115-jarig Morres ontvangt Vedis

Op woensdag 11 april 2024 ontving Walter van de Griendt zijn collega’s en vrienden van het retail platform Vedis ter gelegenheid van 115 jaar Morres.

115-jarig Morres ontvangt Vedis

In zijn presentatie kaderde Walter het unieke Morres verhaal in het retailgebeuren van vandaag. Want de markt is een constante evolutie waarin Morres zijn positie moet vinden tussen high-end speciaalzaken enerzijds en volume-omzetters anderzijds. Daarvoor zet Morres blijvend in op beleving als unieke destination store waar retail, leisure en hospitality naadloos met elkaar verweven zijn.

115-jarig Morres ontvangt Vedis

Inspelen op de cruciale, essentiële, basis behoeftes van iedereen, het verlangen naar een unieke woonomgeving die geborgenheid en plezier biedt, het vertalen van woondromen en daar vorm en inhoud aan geven met andere woorden. Een thuis op maat dus, dat is Morres ten voeten uit.

Vedis-leden onder de indruk

Na de presentatie volgde een rondleiding  door de winkel en het bewonderen van de tentoonstelling ‘115 jaar Morres’. De deelnemers uit heel Nederland waren onder de indruk van de gastvrije ontvangst en het totaalverhaal van Morres.