Acanto-badkamerserie nu nog veelzijdiger

Accessoires 24-06
Acanto-badkamerserie nu nog veelzijdiger

De badkamerserie Geberit Acanto staat voor opberggemak. De gehele serie is zo ontworpen dat alle badkamerproducten intuïtief binnen handbereik van de gebruiker kunnen zijn. Nieuwe details binnen deze opbergserie maken de populaire Geberit Acanto nog veelzijdiger. Daarnaast is de serie is nu ook, als onderdeel van het nieuwe Mix & Match-concept, compatibel met andere Geberit-badkamerseries.

Acanto-badkamerserie nu nog veelzijdiger

Geberit heeft met de uitbreiding de populaire serie nog gebruiksvriendelijker gemaakt door het opberggemak verder te vergroten. Daarnaast is de serie compatibel gemaakt met de badkamerseries Geberit ONE en iCon door een uniform montagesysteem, waardoor de wastafelonderkasten van deze series onderling gecombineerd kunnen worden binnen het nieuwe Mix & Match-concept.

Acanto-badkamerserie nu nog veelzijdiger

Alles netjes opgeborgen

De serie is uitgebreid met een nieuwe apothekerskast, voorzien van een overzichtelijk opbergsysteem met uitneembare opbergbakjes en twee diepe laden. De apothekerskast leent zich ook goed als ruimteverdeler in de badkamer. De onderkasten van Acanto hebben vanaf nu ook geen uitsparing meer voor de sifon. Hierdoor ontstaat er meer opbergruimte in de bovenste lade. Ook is er een handdoekhouder aan de serie toegevoegd.

Acanto-badkamerserie nu nog veelzijdiger

Uitbreiding afwerking en kleuren Acanto

Naast de uitbreiding in het assortiment is het aantal te kiezen meubelkleuren binnen de Acanto-serie ook vergroot. Acanto biedt nu keuze uit zeven oppervlakken, waarvan twee met glazenfront in de kleuren wit en lava, drie gelakte oppervlakken in wit hoogglans, wit mat en lava mat en twee met melamine houtstructuur, te weten eiken en noten hickory. De handgrepen binnen deze serie zijn vervangbaar en te verkrijgen in glansverchroomd, wit mat, lava mat, zandgrijs mat en zwart mat. Door deze uitbreiding in oppervlakken correspondeert de Acanto-badkamerserie met de iCon- en ONE-serie, waardoor deze nu onderling combineerbaar zijn.

Acanto-badkamerserie nu nog veelzijdiger

Nieuw uniform montagesysteem

Om de producten uit de drie series perfect met elkaar te kunnen combineren, is het montagesysteem van de Acanto-badkamerserie dusdanig aangepast, dat deze nu identiek is aan de badkamerseries ONE en iCon. Door dit nieuwe Geberit Mix & Match-concept hoeft de consument zich bij de inrichting van de badkamer niet meer te beperken tot één badkamerserie, wat veel ontwerpvrijheid geeft.

www.geberit.nl/acanto