Aluminium kastophangprofiel nu ook voorgeboord

Producten 15-10
Aluminium kastophangprofiel nu ook voorgeboord

Het aluminium ophangprofiel is perfect om grote oppervlakken met decoratief plaatmateriaal te bekleden of om displays en lichte meubels zwevend aan de muur te bevestigen. Vanaf nu is het ophangprofiel ook in een voorgeboorde variant verkrijgbaar bij Ostermann.

Aluminium kastophangprofiel nu ook voorgeboord

Met het aluminium kastophangprofiel biedt Ostermann een snelle en eenvoudige oplossing voor de montage van wandbekleding of lichte meubels. Het profiel kan zowel aan de wand als aan het op te hangen element worden gemonteerd en is geschikt voor alle toepassingen waarbij meubel- of wandelementen moeten worden opgehangen. Door de zwevende optiek en het eenvoudige gebruik wordt het artikel graag gebruikt in de winkelinrichting voor het bevestigen van wandpanelen, displays of rugleuningen van zitbanken. Dankzij de hoge stabiliteit kunnen zelfs grote oppervlakken stabiel en zonder zichtbare schroeven of boorgaten worden bevestigd.

Ophangprofiel met geringe opbouwhoogte

Vergeleken met een hardhouten lijst onderscheidt het profiel zich door de geringe opbouwhoogte van 6 mm. Het kastophangprofiel wordt met een lengte van 5000 mm direct uit voorraad geleverd. Vanaf medio september is het aluminium kastophangprofiel van Ostermann ook als voorgeboorde variant verkrijgbaar. Hierdoor kan de montage op locatie nog sneller plaatsvinden.

Alternatief

Als alternatief adviseren de Ostermann experts ook de kastophangelementen Hettich SAH 215 of SAH 216 met een belastbaarheid van 45 of 55 kg. De kastophangelementen worden eenvoudig aan de wandzijde in de universele Hettich-ophangrail type B gehangen.