Artifort en Lande lanceren nieuwe collecties op Orgatec

Producten 22-10
Artifort en Lande lanceren nieuwe collecties op Orgatec

Op de internationale vakbeurs voor de moderne werkomgeving Orgatec bundelen Artifort en Lande hun krachten met een inspirerende visie om hybride werkruimtes te transformeren door middel van design. Door hun expertise en innovatieve benaderingen te combineren, dompelen de twee merken bezoekers onder in meeslepende ontwerpoplossingen die inspelen op de behoeften van het hedendaagse hybride werken, en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame toekomst. De nieuwste collecties van beide merken worden gepresenteerd in zeven inspiratiezones voor projectinrichting.

Artifort en Lande lanceren nieuwe collecties op Orgatec

Nieuw in de Artifort-collectie zijn bankprogramma’s Forte en Muse. Lande presenteert op Orgatec het nieuwe tafelsysteem Node en het modulaire kastsysteem Array. De nieuwe 2024 collectie zet de traditie van Artifort voort om meubels te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Elk design in de 2024 collectie is zorgvuldig vervaardigd om comfort en stijl te bieden, passend bij diverse werelden voor hospitality, social en collaboration.

Hoogtepunten tijdens ORGATEC 2024

Artifort Forte van Studio Stefan Scholten is pure luxe, elegantie en comfort: samenkomend in één prachtige bank. Forte heeft een uiterst comfortabele diepe zitting, zachte afgeronde hoeken en een uitnodigend design. Forte wordt groots gepresenteerd op Orgatec: een rechte Forte bankopstelling van ruim vijf meter die nodigt uit tot conversatie, inspiratie en ontspanning. Het Forte-bankprogramma wordt gelanceerd met een bijpassende serie luxueuze, lage salontafels die elke setting compleet maakt. 

Lande Node is een veelzijdig tafelprogramma dat zich aanpast aan de behoeften van elke ruimte. Met zijn flexibele configuraties en strakke ontwerp biedt Node eindeloze mogelijkheden voor dynamische werk- en ontmoetingsruimtes. Speciaal voor het programma zijn bijpassende Node lampen ontworpen die functionaliteit en interactie faciliteren.

Artifort Muse van Monica Förster is een nieuw elegant social seating meesterwerk dat zowel eenvoud als de constructieve vindingrijkheid van het ontwikkelingsteam van Artifort benadrukt. Twee iconische mid-size draaifauteuils, de F504 en F506 van Geoffrey D. Harcourt maken een grootse terugkeer in de vaste collectie van Artifort.

Samenwerken, presenteren, opbergen of uitbreiden: het nieuwe modulaire kastsysteem Lande Array biedt altijd functionaliteit. Het strakke, minimalistische design past in elke omgeving, terwijl de flexibiliteit van het systeem zorgt voor een functionele en stijlvolle opbergruimte die met je mee kan groeien in breedte en hoogte.