Belgium Sleep Systems naar Frankrijk

Slapen 23-05
Belgium Sleep Systems naar Frankrijk

Belgium Sleep Systems zal zijn producten en diensten, samen met zijn leveringssnelheid, introduceren op de belangrijke Franse markt en verwacht wordt dat zijn verkoopvolumes exponentieel zullen groeien.

Belgium Sleep Systems naar Frankrijk

Met meer dan 25 jaar expertise in het leveren van beddengoed van topkwaliteit heeft BSS een reputatie opgebouwd van uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft een portfolio van meer dan 100 retailers in heel Europa, waaronder bekende merken zoals Vivense, Bambi of Türkiye en BSS' eigen merken, die allemaal zorgvuldig worden geïnspecteerd en gecertificeerd voor kwaliteitsgarantie.

Snelle groei Belgium Sleep Systems

Belgium Sleep Systems staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van een snelle en kwalitatieve service en heeft zijn snelle groei te danken aan zijn vermogen om eerlijke prijzen, een snelle levering en een superieure klantenservice te combineren. Het succes van het bedrijf heeft de groei niet alleen in Europa, maar ook internationaal gestimuleerd.

De beslissing om de Franse markt te betreden komt na het succes van BSS in de Benelux. Met de belofte van 72-uurs levering overal in West-Europa is het bedrijf klaar om zijn bekroonde beddengoed- en meubelproducten te introduceren bij Franse consumenten. Onder deze producten zijn de veelgeprezen BSS matrassenlijn, bekend om zijn comfort en kwaliteit, en andere toonaangevende merken zoals Bambi en Vivense.