Blum-designelementen in Onyx zwart

Accessoires 17-06
Blum-designelementen in Onyx zwart

Tal van scharnieren, montageplaten en zelfs designelementen als klapdeursysteem AVENTOS HKi van Blum zijn te verkrijgen in Onyx zwart. Daar voegen ze vanaf nu ook stijlvolle zwarte deurdempers aan toe.

Blum-designelementen in Onyx zwart

Ze combineren niet enkel mooi in donkere meubels, ook bij kwaliteitsmeubels in een lichter materiaal zorgen ze voor een elegant accent. Zo heeft u nu nog meer mogelijkheden om uw meubels tot in het kleinste detail te personaliseren. Voor een samenhangend geheel of een contrastrijke invulling van uw interieur. Tegelijk geven donkere kleuren een warme en gezellige uitstraling.

Blum-designelementen in Onyx zwart

Een woning of project voelt pas echt als een thuis als elk detail is afgewerkt. Donkere meubels kunnen je helpen een warme en mysterieuze sfeer te creƫren. De kers op de taart? Donker meubelbeslag! Vanaf nu kan je als aanvulling op je scharnieren en montageplaten ook de deurdempers verkrijgen in stijlvol zwart. Voor een samenhangend geheel of een contrastrijke invulling van je interieur!

Blum-designelementen in Onyx zwart

Designelementen in Onyx zwart

In een hoogwaardig interieur kunnen natuurlijk de nodige designelementen niet ontbreken. Dat geldt ook voor klapdeursysteem AVENTOS HKi. Dit concept integreert het klapdeursysteem in de zijkant van het corpus, zodat zelf bij een klapdeur met doorzichtig glas geen beslag te zien is bij een gesloten front. Als het front wordt geopend, verschijnt de hefboom in elegant Onyx zwart. Deze kleur gaat perfect samen met donkere oppervlakken of vormt een verrassend accent bij lichtere meubels.