Duitse innovatieprijs 2024 voor EVERLOOP

Verlichting 01-07
Duitse innovatieprijs 2024 voor EVERLOOP

LEDVANCE kreeg de German Innovation Award 2024 voor haar baanbrekende product, EVERLOOP Linear Indiviled, in de categorie ‘Excellence in Business to Business: Verlichtingsoplossingen’.

Duitse innovatieprijs 2024 voor EVERLOOP

De German Innovation Awards erkennen en belonen pioniers in de industrie die een belangrijke bijdrage hebben geleverd met innovatieve producten en oplossingen. LEDVANCE's EVERLOOP Linear Indiviled viel op tussen de talrijke inzendingen door zijn uitzonderlijke innovatie en geavanceerde technologie, waardoor nieuwe normen werden gesteld in de verlichtingsindustrie.

Duitse innovatieprijs 2024 voor EVERLOOP

EVERLOOP by LEDVANCE bevordert een circulaire economie door de levensduur van de armaturen te maximaliseren. In plaats van complete armaturen te vervangen, kunnen individuele lichtbronnen en drivers eenvoudig worden vervangen. Dit maakt EVERLOOP een duurzame en handige keuze voor installateurs, planners en facility managers, die duurzame efficiëntie garandeert voor industriële en kantoortoepassingen en openbare gebouwen. Voordelen zijn onder andere een langere levensduur en minder afval, kostenbesparingen en behoud van dezelfde esthetiek in architecturale omgevingen door vervanging van onderdelen.

Duitse innovatieprijs 2024 voor EVERLOOP

EVERLOOP maakt verlichtingsindustrie groener

LEDVANCE introduceerde het submerk LEDVANCE LOOP, dat de duurzaamheidsinspanningen van het bedrijf bundelt, inclusief de lancering van het EVERLOOP productassortiment in 2024. Dit paraplumerk omvat alle inspanningen en maatregelen binnen het bedrijf om de verlichtingsindustrie groener te maken.