Een mat oppervlak is niet altijd zomaar mat

Producten 09-05
Een mat oppervlak is niet altijd zomaar mat

Ostermann heeft nieuwe extreem matte kanten geïntroduceerd. Er is nu keuze uit drie kwalitatief hoogwaardige, matte oppervlaktes - Supermat, Excellent Mat en de nieuwe oppervlakte Perfect Mat.

Een mat oppervlak is niet altijd zomaar mat

De nieuwe oppervlakte heeft een extreem matte uitstraling en voelt zacht en aangenaam aan. De nieuwe kanten zijn verkrijgbaar in 17 trendy kleuren.

De kanten zijn in de verschillende standaardbreedtes x 1 mm dikte direct uit voorraad leverbaar. Op verzoek kan Ostermann alle ABS kanten in elke gewenste breedte tot 100 mm snijden. Geheel naar wens zijn de kanten ook voorgelijmd met smeltlijm verkrijgbaar of voorbereid voor de verwerking met verschillende nulvoegtechnologieën of met een aangebrachte veer.

Anti-Fingerprint oppervlak

De nieuwe kanten hebben een zachte, warm matte oppervlakte met Anti-Fingerprint en een uitzonderlijk uniforme optiek én structuur. Ze zijn niet poreus en daarom bijzonder gemakkelijk te reinigen. De kant is uitermate krasbestendig. De kanten zijn in diverse wit- en grijstinten, alsook in een aantal trendy unikleuren, zoals taupe, bordeaux, zwart, groen en blauw, direct uit voorraad leverbaar.