Elegante verlichting voor de feestdagen

Verlichting 15-10
Elegante verlichting voor de feestdagen

Contardi verlicht de feestdagen met Claretta, de nieuwe tafellamp die design op maat en innovatie combineert en in elke omgeving een verfijnde sfeer creëert.

Elegante verlichting voor de feestdagen

Geboren uit de creativiteit van Chiara Caberlon en Contardi's kenmerkende techniek, is Claretta het eerste model in de Clara-familie dat ook is ontworpen voor gebruik binnenshuis, zonder in te boeten aan de veelzijdigheid en functionaliteit die de hele collectie onderscheiden.

Elegante verlichting voor de feestdagen

Geïnspireerd door het concept van "licht brengen waar je ook gaat", combineert Claretta een verfijnd ontwerp om aan de hedendaagse behoeften te voldoen. De lamp heeft een autonomie tot 8 uur en biedt de vrijheid om intieme sferen te creëren zonder het gedoe van kabels of stopcontacten. De magnetische batterij-eenheid, gemakkelijk verwijderbaar, kan gemakkelijk worden opgeladen via een USB-C-poort.

Exclusief stralend lichteffect

Het product valt op door zijn exclusieve stralende lichteffect, dat een harmonieuze en omhullende gloed verspreidt. Deze unieke functie maakt het mogelijk om een verfijnde en gastvrije sfeer te creëren, waardoor de lichtbron niet alleen een functioneel element is, maar ook een opvallend esthetisch detail. Dankzij de verfijnde maar duurzame structuur, met een IP65-classificatie en een afwerking van maritieme kwaliteit, kan de lamp niet alleen binnenshuis maar ook buiten worden gebruikt, waardoor het perfect is voor terrassen en tuinen. Het is echter tijdens diners en momenten van samenzijn dat Claretta haar charme volledig tot uiting brengt: de mogelijkheid om te kiezen uit vier elegante kleuren - brons gelakt, mat wit gelakt, goudnikkel en donkerrood - maakt het een ideale decoratieve aanvulling voor elke omgeving en stijl.