mFLOR neemt deel aan Domotex 2024

mFLOR Stand Incoda 2023
mFLOR Stand Incoda 2023

mFLOR International gaat in 2024 weer deelnemen aan de Domotex. De afgelopen jaren heeft mFLOR een eigen presentatie gehad in een hotel vlakbij de beurs, maar nu is er gekozen om weer een stand op de beurs zelf te nemen. Het feit dat de Domotex beurs een biënnale is geworden én er tijdens deze editie een breed aanbod aan vloeren zal zijn ligt ten grondslag aan deze keuze.

mFLOR Stand Incoda 2023
mFLOR Stand Incoda 2023

Op een extra grote stand zullen de noviteiten gepresenteerd worden, waaronder een geheel nieuwe Authentics Collectie. Deze heeft een unieke natuurlijke uitstraling en uiteraard Register Embossing. En dat is niet het enige nieuws, maar de rest bewaren we tot de Domotex.

Drie merken op Domotex

Op de stand zullen weer vele producten worden getoond, inclusief  extra inspiratie voor de bezoekers. Ook zal er aandacht zijn voor de drie merken mFLOR, Solcora by mFLOR en het nieuwe duurzame merk Extensu. Tijdens de beurs zal het mFLOR team aanwezig zijn om alle bezoekers te ontvangen. Voor de Duitse klanten heeft mFLOR sinds enige tijd een eigen team aan accountmanagers en ook de groeiende aandacht voor de producten in de diverse exportlanden wordt ondersteund door de eigen exportafdeling.