Nieuw kantoor voor Omroep Brabant

Meubels 19-07
Foto: Base, Helmond
Foto: Base, Helmond

Het hoofdkantoor van Omroep Brabant in Son werd grondig verbouwd en kreeg een nieuw interieur waarin iedere Brabander zich thuis voelt: ‘Het gevoel van hier’.

Foto: Base, Helmond
Foto: Base, Helmond

Antonissen Interieurbouw uit Breda verzorgde het maatwerkmeubilair, Aarts & Co uit Tilburg het losse meubilair. De stoffering kwam van Ton Projectstoffering uit Beek en Donk en de interieurbeplanting van De Klerk in Veldhoven.

Foto: Base, Helmond
Foto: Base, Helmond

TenBrasWestinga maakte van het bestaande kantoorgebouw in Son weer een eigentijdse en dynamische werkomgeving. Ze lieten zich inspireren door het Brabantse landschap: een landschap als een bont mozaïek, met daarin kleurige landmarks.

Foto: Base, Helmond
Foto: Base, Helmond

Je voelt de dynamiek die hoort bij het werk van Omroep Brabant

In het bestaande kantoorgebouw in Son werden drie verdiepingen verbouwd tot een eigentijdse, flexibele en toekomstbestendige werkomgeving. Op het hoofdkantoor worden zowel radio- als tv-uitzendingen gemaakt.

Tussen de verschillende werkplekken lopen informele routes en afwisselende paadjes. Het nieuwe interieur stimuleert de onderlinge communicatie en nodigt uit tot spontane ontmoetingen tussen de verschillende afdelingen.

Je voelt er nu de dynamiek die hoort bij het werk van Omroep Brabant.