HELIX akoestische panelen en lamellen

Producten 22-10
HELIX akoestische panelen en lamellen

In onze wereld van hybride werken is het de identiteitsbeleving, het gemeenschapsgevoel van de organisatie en de samenwerking met collega’s – die we thuis missen en op kantoor hopen te ervaren. Maar vind je daar ook de aangename ambiance, akoestische rust en privacy die je van thuis gewend bent? 

Wat als je met één simpel ontwerp hier op in kunt spelen? Uit brainstorms, gebruikersinteracties, schetsen, concepten, prototypen en uiteindelijk een referentieproject is het HELIX Pop-Up Akoestiek 'geboren'.

HELIX akoestische panelen en lamellen

De HELIX Pop-Up Video-Belcel is een flexibele (video)belcel die je eenvoudig in en uit kunt klappen. Ingeklapt fungeert hij als een akoestisch wandpaneel met een mooie identiteitsuitsnede. Uitgeklapt creëert hij een rustige werkplek of belcocon en vormt hij tegelijkertijd een esthetisch element in de ruimte.

HELIX akoestische panelen en lamellen

HELIX Pop-Up Wandje: regel je eigen welzijn! Met HELIX akoestische lamellen kun je open of meer gesloten afscheidingen in de ruimte creëren. Of je nu meer zicht, geborgenheid of afscherming zoekt, de lamellen kunnen volledig gesloten, deels gesloten of helemaal geopend worden. Aangenaam en praktisch voor het scheiden van werkzones tijdens drukte (op volle hybride dins- of donderdagen) of voor het creëren van een besloten overlegplekje. 

HELIX-panelen met identiteit

HELIX-panelen zijn gesneden in patronen die aansluiten bij jouw identiteit en het verhaal van jouw organisatie. Neem bijvoorbeeld het gezichtssilhouet voor het Humanistisch Verbond: een rustgevende gezichtsuitdrukking die warmte en levenswijsheid uitstraalt.