Skyline Edge Play: handbeweging in plaats van drukknop

Producten 23-07
Skyline Edge Play: handbeweging in plaats van drukknop

Met de eilandkap Skyline Edge Play presenteert berbel naar eigen zeggen een multifunctionele afzuigkap die overtuigt met de modernste technologie, een hoge gebruiksvriendelijkheid en een elegant design. De keuken wordt een plek waar individuele sferen kunnen worden gecreëerd en dagelijkse kookhandelingen een bijzondere ervaring worden door de touch-free gebarenbediening.

Skyline Edge Play: handbeweging in plaats van drukknop

De Skyline Edge Play is uitgerust met gebarenbediening, waarmee functies met handbewegingen kunnen worden bediend. Deze opvallende en innovatieve functie maakt het mogelijk om de basisinstellingen van de lift, het licht en de afzuiging van de eilandkap eenvoudig met handbewegingen te regelen. Het prutsen met natte vingers of vingers die onder de etensresten zitten, is definitief voorbij.

Skyline Edge Play: handbeweging in plaats van drukknop

Het bedienen van het liftsysteem gaat gemakkelijk en intuïtief met behulp van de liftsensor aan de zijkant onder de afzuigkap. Met de intuïtieve gebarenbesturing kan de hoogte van de kap eenvoudig worden aangepast aan de individuele behoeften en voorkeuren van de gebruiker tijdens het koken. Deze voorkeuren kunnen ook worden opgeslagen via de berbel+ app.

Efficiënte kookafzuiging met Skyline Edge Play

Een andere sensor, geplaatst in het midden van het front, regelt met een korte handbeweging de kookplaatverlichting of past de ventilatorsnelheid aan. Zo zorgt de Skyline Edge Play altijd voor optimale lichtomstandigheden en een efficiënte kookafzuiging.

Naast de gebarenbediening scoort de Skyline Edge Play met de slanke lijnen van de behuizing en de hoogwaardige technische uitrusting. Het berbel-principe zorgt voor een efficiënte vetafscheiding zonder filter, terwijl de geïntegreerde recirculatietechnologie de lucht effectief reinigt en terugvoert. Hierdoor blijft de geproduceerde warmte volledig in de keuken, wat niet alleen de energie-efficiëntie verhoogt, maar ook het comfort in de keuken vergroot.

www.berbel.nl