WINDFALL viert haar 20ste verjaardag

Verlichting 18-06
WINDFALL viert haar 20ste verjaardag

De creativiteit van Clarissa Dorn en Roel Haagman heeft tijdens het 20-jarig bestaan dat WINDFALL Contemporary Crystal Lighting nu viert een rijke catalogus en veel op maat gemaakte oplossingen opgeleverd voor de meest uiteenlopende ruimtes en interieurprojecten, waaronder de Royal Albert Hall, het Casino at the Empire en het Hyde Park One in Londen, het Ritz Carlton Hotel in Dublin en verschillende terminals van British Airways, evenals Cartier- en Montblanc-boetieks.

WINDFALL viert haar 20ste verjaardag

Clarissa en Roel hebben samengewerkt met gerenommeerde architecten en interieurontwerpers, zoals UN Studio, David Chipperfield Architects, KCA International, Spence, Harris & Hogan, YOO Architects, Davis & Baron, Oliver Burns, Candy & Candy, March & White, Taylor Howes Design en Argenta Projects.

WINDFALL viert haar 20ste verjaardag

Sinds 2004 innoveert WINDFALL contemporary Crystal Lighting de wereld van de kristallen kroonluchters en lampen. Om te beginnen introduceren ze het concept van een kroonluchter die wordt verlicht door downlights, waardoor deze wordt bevrijd van zijn traditionele structurele beperkingen.

WINDFALL viert haar 20ste verjaardag

WINDFALL ‘haute couture’ in verlichting

Met WINDFALL is een nieuwe en charmante 'haute couture' in verlichting geboren. Door te luisteren naar de behoeften van hun klanten, ontwikkelen Clarissa, Roel en hun medewerkers dagelijks unieke oplossingen. Het in München gevestigde Atelier onderscheidt zich door een zeer persoonlijke en gepassioneerde manier van handgemaakt werken, nabijheid tot de klanten en de bereidheid om te innoveren en onconventionaliteit na te streven.